Manteng: Wrap Perkenalan

Manteng Film / manteng Wrap

Manteng bungkus pilem / manteng nyaéta pilem palastik kacida stretchable nu dibungkus sabudeureun barang pikeun ngamankeun éta ka silih, utamana anu Usuk buleud corrugated siap jadi shipped. The recovery elastis ngajaga item pageuh kabeungkeut.

TFH ngahasilkeun  pilem manteng ditiup  na  pilem manteng tuang  di fasilitas produksi manteng modern urang. Ieu jaminan yén urang boga tipe katuhu tina produk nawarkeun konsumén urang, paduli aplikasina. Urang rancang mesin dilarapkeun jeung leungeun dilarapkeun tebih (dina duanana matak na ditiup versi manteng bungkus). Fasilitas manufaktur pilem manteng urang nu ISO Certified sangkan bisa mastikeun urang ngahasilkeun produk kualitas pangluhurna konsistén sarta ongkos-éféktif.

 

Ditiup manteng Film Kaunggulan

  • kamampuan beban-nyekel punjul
  • tingkat pisan luhur kabocoran sarta lalawanan cimata
  • tingkat tinggi nempel

 

Tuang manteng Film Kaunggulan

  • Dijieun di versi multi-lapisan
  • Alus kamampuhan beban panahan
  • kabocoran pilem tinggi na lalawanan cimata
  • kajelasan pilem punjul
  • variétas nempel hiji sided atanapi dua sided
  • Thinner film gauge kalawan kinerja signifikan

waktos pos: Feb-13-2019

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05