LLDPE mesin manteng pilem 35mic x 500mm / 15kgs

Pondok Description:

Rincian produk: leungeun manteng bungkus pilem Kanggo sadayana leungeun manteng bungkus na pilem bungkusan pangabutuh anjeun, manggihan beda film leungeun manteng kakuatan punjul ieu, kabocoran lalawanan, jeung ngurangan waragad. pilem bungkus leungeun Ieu kajelasan tinggi na bakal mungkus beban saum sareng kalawan saeutik mun euweuh usaha. Naha anjeun needing bungkus Usuk palastik atawa ngan saukur pindah jati, Pilihan kami baris nyugemakeun sasuai ka nu Anjeun .. Urang nu bisa nawiskeun duanana pilem manteng tuang na ditiup film manteng bungkus. st urang ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk:

    Leungeun regang bungkus pilem

    Kanggo sadayana leungeun manteng bungkus na pilem bungkusan pangabutuh anjeun, manggihan beda film leungeun manteng kakuatan punjul ieu, kabocoran lalawanan, jeung ngurangan waragad. Pilem bungkus leungeun Ieu kajelasan tinggi na bakal mungkus beban saum sareng kalawan saeutik mun euweuh usaha. Naha anjeun needing bungkus Usuk palastik atawa ngan saukur pindah jati, Pilihan kami baris nyugemakeun sasuai ka nu Anjeun .. Urang nu bisa nawiskeun duanana pilem manteng tuang na ditiup film manteng bungkus. Wraps pilem manteng urang oge aya ti 60 gauge pikeun 120 gauge pikeun rupa-rupa beban.

    n1

    Mesin  manteng bungkus pilem

    Ketebalan pilem:  transparan -12, 17, 20, 23, 30 microns, Hideung - 23 microns.

    Beurat roll:  15-17 kg.

    Lebar pilem:  50 cm

    Urang bisa ngahasilkeun rupa warna nu dumasar kana pamundut klien '. Transparan, hideung, biru, beureum, pink, organge sarta héjo jeung sajabana

    222

    mesin ngahasilkeun

    333

    Packing & Pangiriman

    444

    11112

    555

    Sarat dagang:

    666

    Exhibitons:

    777888

    Manteng Pilem gauge pikeun Mil ketebalan Konversi Bagan
     

    meteran Mil Micron millimeter inci sentimeter

    30

    .30

    7.6

    .0076

    .00030

    .00076

    35

    .35

    8.9

    .0088

    .00035

    .00088

    40

    .40

    10

    .0101

    .00040

    .00101

    45

    .45

    11,4

    .0114

    .00045

    .00114

    50

    .50

    12,5

    .0127

    .00050

    .00127

    55

    .55

    13,97

    .0139

    .00055

    .00139

    60

    .60

    15

    .0152

    .00060

    .00152

    65

    .65

    16,51

    .0165

    .00065

    .00165

    70

    .70

    17,8

    .0177

    .00070

    .00177

    75

    .75

    19

    .0190

    .00075

    .00190

    80

    .80

    20

    .0203

    .00080

    .00203

    85

    .85

    21,6

    .0215

    .00085

    .00215

    90

    .90

    23

    .0228

    .00090

    .00228

    95

    .95

    24,13

    .0241

    .00095

    .00241

    100

    1.0

    25

    .0254

    .00100

    .00254

    120

    1.2

    30

    .0304

    .00120

    .00304

    150

    1.5

    38

    .0380

    .00150

    .00381

    160

    1.6

    40

    .0406

    .00160

    .00406

    180

    1,8

    45

    .0457

    .00180

    .00457

    200

    2.0

    50

    .0508

    .00200

    .00508


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05