JUMBO gulung manteng pilem 23mic x 500mm / 50kgs

Pondok Description:

Produk Rincian: Matak pilem mesin manteng nawarkeun punjul kabocoran-na cimata-lalawanan ngajaga beban salila angkutan. pilem matak nyadiakeun élmu optik alus teuing jeung unwind sepi, sajaba kakuatan beredar na consistentcling. Urang nyadiakeun rupa-rupa produk pikeun mastikeun pallets anjeun tetep gembleng sarta film secure.These nu dirancang husus pikeun aplikasi mesin nyadiakeun kadali operator leuwih kuantitas pilem dipaké, anu pola aplikasi jeung jumlah manteng janten appli ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk:

    Tuang pilem mesin manteng nawarkeun punjul kabocoran-na cimata-lalawanan ngajaga beban salila angkutan. pilem matak nyadiakeun élmu optik alus teuing jeung unwind sepi, sajaba kakuatan beredar na consistentcling. Urang nyadiakeun rupa-rupa produk pikeun mastikeun pallets anjeun tetep gembleng sarta film secure.These nu dirancang husus pikeun aplikasi mesin nyadiakeun kadali operator leuwih kuantitas pilem dipaké, anu pola aplikasi jeung jumlah manteng bisa dilarapkeun.

    Mesin  manteng bungkus pilem

    Ketebalan pilem:  transparan -12, 17, 20, 23, 30 microns, Hideung - 23 microns.

    Beurat roll:  15-17 kg.

    Lebar pilem:  50 cm

    Urang bisa ngahasilkeun rupa warna nu dumasar kana pamundut klien '. Transparan, hideung, biru, beureum, pink, organge sarta héjo jeung sajabana

    222

    mesin ngahasilkeun

    333

    Packing & Pangiriman

    444

    11112

    555

    Sarat dagang:

    666

    Exhibitons:

    777 888

    Manteng Pilem gauge pikeun Mil ketebalan Konversi Bagan
     

    meteran Mil Micron millimeter inci sentimeter

    30

    .30

    7.6

    .0076

    .00030

    .00076

    35

    .35

    8.9

    .0088

    .00035

    .00088

    40

    .40

    10

    .0101

    .00040

    .00101

    45

    .45

    11,4

    .0114

    .00045

    .00114

    50

    .50

    12,5

    .0127

    .00050

    .00127

    55

    .55

    13,97

    .0139

    .00055

    .00139

    60

    .60

    15

    .0152

    .00060

    .00152

    65

    .65

    16,51

    .0165

    .00065

    .00165

    70

    .70

    17,8

    .0177

    .00070

    .00177

    75

    .75

    19

    .0190

    .00075

    .00190

    80

    .80

    20

    .0203

    .00080

    .00203

    85

    .85

    21,6

    .0215

    .00085

    .00215

    90

    .90

    23

    .0228

    .00090

    .00228

    95

    .95

    24,13

    .0241

    .00095

    .00241

    100

    1.0

    25

    .0254

    .00100

    .00254

    120

    1.2

    30

    .0304

    .00120

    .00304

    150

    1.5

    38

    .0380

    .00150

    .00381

    160

    1.6

    40

    .0406

    .00160

    .00406

    180

    1,8

    45

    .0457

    .00180

    .00457

    200

    2.0

    50

    .0508

    .00200

    .00508


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05