Héjo SILAGE pilem 50cm x 25mic x 1500m

Pondok Description:

Rincian produk: film Silage anu dipaké utamina pikeun ngawétkeun silage, jarami jeung jagung. Aranjeunna ngajaga nilai gizi eusi na ngahambat prosés fermentasi pikaresepeun. Pikeun ngahontal sipat diperlukeun éta mastikeun panyalindungan sapanjang durasi paparan outdoor anu film merlukeun lalawanan alus ngalawan weathering. Kaunggulan: - kabocoran punjul sarta lalawanan cimata - nempel Alus pikeun hawa bales kedap - kakuatan tambahan jeung kinerja konsisten - Idéal pikeun sakabéh clima ...


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian produk:
    film Silage anu dipaké utamina pikeun ngawétkeun silage, jarami jeung jagung. Aranjeunna ngajaga nilai gizi eusi na ngahambat prosés fermentasi pikaresepeun. Pikeun ngahontal sipat diperlukeun éta mastikeun panyalindungan sapanjang durasi paparan outdoor anu film merlukeun lalawanan alus ngalawan weathering.
    Advantages:
    – Superior puncture and tear resistance
    – Excellent cling for air tight bales
    – Extra strength and consistent performance
    – Ideal for all climates
    -Unique 5 layer Film available
    -U.V. Ability not less than 12 month.

     Silage Wrap Spesifikasi Table

    ukuran warna Gulungan / Usuk Loading (Rolls)
    20'ft 40'ft
    25micx250mmx1500m / 1800m Bodas / Hideung / Héjo 128 1280 2560
    25micx500mmx1800m Bodas / Hideung / Héjo 56 560 1120
    25micx750mmx1500m Bodas / Hideung / Héjo 45/50 500 900
    Ukuran jeung warna bisa ngaropéa

    PICS

    dsfef

    fegrdhr


    Layanan kami

    panalungtikan -Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.

    -Well-dilatih & staf ngalaman nu ka ngajawab sakabéh inquiries Anjeun dina basa Inggris tangtu.

    Hubungan bisnis -Your kalawan kami bakal rahasia ka pihak katilu mana wae.

    -Good sanggeus-diobral jasa ditawarkeun, mangga meunang deui lamun anjeun ngagaduhan sual.





  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

    Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05