Contact Us 副本

Qingdao Tongfenghe bungkusan Co., Ltd

alamat

Nanwan Komunitas, Jihongtan St., Chengyang District, Qingdao, Shandong, Cina PO: 266300

telepon

Jane: +8615966940809

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Saptu,  Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05