Tentang Kami

wasetr

Qingdao Tongfenghe bungkusan Co., Ltd. mangrupa perusahaan anu husus dina produksi bahan packing, kawas manual LLDPE / mesin / mini / warna pilem manteng, pilem silage, pilem silage, bungkus net bale jeung produk lianna. Kalayan taun pangalaman dina produksi sarta manajemén, pausahaan ngabogaan sajumlah technicians profésional sarta owns téhnologi canggih jeung alat sarta geus diadopsi sistem manajemen lumrah tur lengkep.

nbvcfdxsfgh
mm4
nnn2
pilem-5 manteng
pilem-6 silage
eddfhyy

parusahaan urang warmly Ujang konsumén domestik jeung luar negeri datang na negotiate bisnis kalawan kami. Hayu urang gabung leungeun nyieun isukan cemerlang! Kami néangan maju ka cooperating sareng anjeun tulus pikeun ngahontal kaayaan win-win. Urang janji mun cobian pangalusna kami nyadiakeun anjeun kalayan kualitasna alus sarta jasa efisien. 


Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05