ngeunaan Company

Qingdao Tongfenghe bungkusan Co., Ltd.  mangrupa perusahaan anu husus dina produksi bahan packing, kawas manual LLDPE / mesin / mini / warna pilem manteng, pilem silage, bungkus net bale jeung produk lianna. Kalayan taun pangalaman dina produksi sarta manajemén, pausahaan ngabogaan sajumlah technicians profésional sarta ngagunakeun téknologi canggih jeung alat sarta geus diadopsi sistem manajemen lumrah tur lengkep.

Ngalanggan Pikeun Newsletter kami

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05