Babagan Wrap Pambuka

Babagan Film / babagan Wrap

Babagan Lebokake film / babagan punika film plastik Highly stretchable sing mbungkus item kanggo ngamanake wong kanggo saben liyane, utamané pallet kothak corrugated siap kanggo mlebukake. Recovery lentur tansah item tightly kaiket.

TFH mrodhuksi  film babagan diunekake  lan  film babagan matak  ing fasilitas produksi babagan modern kita. Iki budak kita bakal duwe jinis tengen produk kanggo kurban kita pelanggan, preduli saka aplikasi. We Pabrik Mesin Applied lan tangan Applied tebih (ing loro cast lan diunekake versi babagan Lebokake). Fasilitas Manufaktur film babagan kita ISO certified supaya bisa njamin kita gawé paling produk kualitas terus-terusan lan biaya-èfèktif.

 

Diunekake Babagan Film Kaluwihan

  • kemampuan mbukak-nyekeli Superior
  • dhuwur banget saka sundhukan lan resistance luh
  • Tingkat dhuwur cling

 

Cast Babagan Film Kaluwihan

  • Diprodhuksi ing versi multi-lapisan
  • Banget kemampuan mbukak retaining
  • sundhukan film High lan resistance luh
  • kajelasan film Superior
  • varieties cling Single-sisi utawa loro-sisi
  • Tipis film ngukur karo kinerja pinunjul

wektu Post: Feb-13-2019

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05