LLDPE MESIN babagan FILM 35mic x 500mm / 15kgs

Short Description:

Detail Produk: TANGAN babagan Lebokake FILM Kanggo kabeh tangan babagan Lebokake lan film packaging kabutuhan, nemokake prabédan film tangan babagan kekuatan unggul iki, puncture resistance, lan suda biaya. film Lebokake tangan iki kajelasan dhuwur lan bakal Lebokake kathah cepet lan karo sethitik kanggo ora ana gaweyan. Apa sing perlu Lebokake pallet plastik utawa mung obah Furnitur, pilihan kita bakal gawe marem syarat .. Kita bisa kanggo kurban loro film babagan matak lan diunekake film babagan Lebokake. st kita ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail Produk:

    TANGAN babagan Lebokake FILM

    Kanggo kabeh tangan babagan Lebokake lan film packaging kabutuhan, nemokake prabédan film tangan babagan kekuatan unggul iki, puncture resistance, lan suda biaya. Film Lebokake tangan iki kajelasan dhuwur lan bakal Lebokake kathah cepet lan karo sethitik kanggo ora ana gaweyan. Apa sing perlu Lebokake pallet plastik utawa mung obah Furnitur, pilihan kita bakal gawe marem syarat .. Kita bisa kanggo kurban loro film babagan matak lan diunekake film babagan Lebokake. Nggabung film babagan kita uga kasedhiya saka 60 gauge kanggo 120 ngukur kanggo macem-macem jinis mbukak.

    N1

    MESIN  babagan Lebokake FILM

    Kekandelan Film:  Transparent -12, 17, 20, 23, 30 microns, Black - 23 microns.

    Bobot Roll:  15-17 kg.

    Jembaré Film:  50 cm

    Kita bisa gawé macem-macem werna kang adhedhasar panyuwunan klien '. Transparent, ireng, biru, abang, pink, organge lan ijo lan sapiturute

    222

    machine prodhuksi

    333

    Packing & Delivery

    444

    11112

    555

    Sarat Trade:

    666

    Exhibitons:

    777888

    Babagan Films Gauge kanggo Mil kekandelan Konversi Chart
     

    gauge mil micron millimeter inch centimeter

    30

    .30

    7,6

    .0076

    .00030

    .00076

    35

    .35

    8.9

    .0088

    .00035

    .00088

    40

    .40

    10

    .0101

    .00040

    .00101

    45

    .45

    11.4

    .0114

    .00045

    .00114

    50

    .50

    12,5

    .0127

    .00050

    .00127

    55

    .55

    13,97

    .0139

    .00055

    .00139

    60

    .60

    15

    .0152

    .00060

    .00152

    65

    .65

    16,51

    .0165

    .00065

    .00165

    70

    .70

    17.8

    .0177

    .00070

    .00177

    75

    .75

    19

    .0190

    .00075

    .00190

    80

    .80

    20

    .0203

    .00080

    .00203

    85

    .85

    21,6

    .0215

    .00085

    .00215

    90

    .90

    23

    .0228

    .00090

    .00228

    95

    .95

    24,13

    .0241

    .00095

    .00241

    100

    1.0

    25

    .0254

    .00100

    .00254

    120

    1.2

    30

    .0304

    .00120

    .00304

    150

    1.5

    38

    .0380

    .00150

    .00381

    160

    1.6

    40

    .0406

    .00160

    .00406

    180

    1.8

    45

    .0457

    .00180

    .00457

    200

    2.0

    50

    .0508

    .00200

    .00508


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05