Jumbo ROLL babagan FILM 23mic x 500mm / 50kgs

Short Description:

Product Details: Cast film mesin babagan nawakake unggul sundhukan-lan luh-resistance kanggo nglindhungi kathah sak transportasi. film Cast menehi optik banget lan unwind sepi, saliyane kanggo kekuatan pinunjul lan consistentcling. We sumber macem-macem produk kanggo mesthekake pallets tetep utuh lan film secure.These dirancang khusus kanggo aplikasi mesin nyediakake kontrol operator liwat jumlahe film digunakake, pola aplikasi lan jumlah babagan dadi appli ...


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Detail Produk:

    Cast film mesin babagan nawakake unggul sundhukan-lan luh-resistance kanggo nglindhungi kathah sak transportasi. film Cast menehi optik banget lan unwind sepi, saliyane kanggo kekuatan pinunjul lan consistentcling. We sumber macem-macem produk kanggo mesthekake pallets tetep utuh lan film secure.These dirancang khusus kanggo aplikasi mesin nyediakake kontrol operator liwat jumlahe film digunakake, pola aplikasi lan jumlah babagan wdhakaknà.

    MESIN  babagan Lebokake FILM

    Kekandelan Film:  Transparent -12, 17, 20, 23, 30 microns, Black - 23 microns.

    Bobot Roll:  15-17 kg.

    Jembaré Film:  50 cm

    Kita bisa gawé macem-macem werna kang adhedhasar panyuwunan klien '. Transparent, ireng, biru, abang, pink, organge lan ijo lan sapiturute

    222

    machine prodhuksi

    333

    Packing & Delivery

    444

    11112

    555

    Sarat Trade:

    666

    Exhibitons:

    777 888

    Babagan Films Gauge kanggo Mil kekandelan Konversi Chart
     

    gauge mil micron millimeter inch centimeter

    30

    .30

    7,6

    .0076

    .00030

    .00076

    35

    .35

    8.9

    .0088

    .00035

    .00088

    40

    .40

    10

    .0101

    .00040

    .00101

    45

    .45

    11.4

    .0114

    .00045

    .00114

    50

    .50

    12,5

    .0127

    .00050

    .00127

    55

    .55

    13,97

    .0139

    .00055

    .00139

    60

    .60

    15

    .0152

    .00060

    .00152

    65

    .65

    16,51

    .0165

    .00065

    .00165

    70

    .70

    17.8

    .0177

    .00070

    .00177

    75

    .75

    19

    .0190

    .00075

    .00190

    80

    .80

    20

    .0203

    .00080

    .00203

    85

    .85

    21,6

    .0215

    .00085

    .00215

    90

    .90

    23

    .0228

    .00090

    .00228

    95

    .95

    24,13

    .0241

    .00095

    .00241

    100

    1.0

    25

    .0254

    .00100

    .00254

    120

    1.2

    30

    .0304

    .00120

    .00304

    150

    1.5

    38

    .0380

    .00150

    .00381

    160

    1.6

    40

    .0406

    .00160

    .00406

    180

    1.8

    45

    .0457

    .00180

    .00457

    200

    2.0

    50

    .0508

    .00200

    .00508


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Langganan Kanggo Newsletter Kita

    Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

    Tindakake kita

    ing media sosial kita
    • sns01
    • sns02
    • sns03
    • sns04
    • sns05