Contact Us 副本

Qingdao Tongfenghe Packaging Co., Ltd

Address

Nanwan Community, Jihongtan St., Chengyang District, Langkawi, Shandong, China PO: 266300

telpon

Jane: +8615966940809

jam

Ana-ana: 9 esuk kanggo 6pm

Ana,  ana: Ditutup

Arep digarap US?


Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05