Babagan awake dhewe

wasetr

Qingdao Tongfenghe Packaging Co., Ltd. iku sawijining perusahaan sing wis specialized ing produksi bahan diinget, kaya manual LLDPE / mesin / mini / colored film babagan, film silage, film silage, Lebokake net bale lan produk liyane. Karo taun pengalaman ing produksi lan Manajemen, perusahaan wis sawetara teknisi profesional lan ndarbeni teknologi lan peralatan lan wis diadopsi sistem Manajemen cukup lan lengkap.

nbvcfdxsfgh
mm4
nnn2
film-5 babagan
film-6 silage
eddfhyy

Our company becik ngajak pelanggan domestik lan jaban rangkah teka lan rembugan bisnis karo kita. Ayo kita nggabungake tangan kanggo nggawe sesuk sarwa! We are looking nerusake kanggo sama karo sampeyan tenanan kanggo entuk kahanan Win-Win. Kita janji kanggo nyoba kita paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan karo kualitas dhuwur lan layanan efisien. 


Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05