About Company

Qingdao Tongfenghe Packaging Co., Ltd.  iku sawijining perusahaan sing wis specialized ing produksi bahan diinget, kaya manual LLDPE / mesin / mini / colored film babagan, film silage, Lebokake net bale lan produk liyane. Karo taun pengalaman ing produksi lan Manajemen, perusahaan wis sawetara teknisi profesional lan migunakake teknologi lan peralatan lan wis diadopsi sistem Manajemen cukup lan lengkap.

Langganan Kanggo Newsletter Kita

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

Tindakake kita

ing media sosial kita
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05